Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Bedrijfsfeest in Amsterdam organiseren?

Heb jij plannen voor een bedrijfsfeest in Amsterdam? East Side is jouw partner in projectmanagement. Locatie, techniek, vergunningen, catering en meer. Samen regelen we het.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Een bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam

Sta jij op het punt om een bedrijfsfeest te organiseren in Amsterdam? Dan wil jij natuurlijk dat je een geweldig evenement kunt neerzetten. East Side gaat je daarbij helpen. Of je nou al een idee hebt hoe je het wilt aanpakken, of totaal nog niet. Wij denken met je mee in mogelijkheden. We stellen in overleg een plan op dat we gebruiken als de basis voor de uitvoering. In dit plan nemen we alles op voor het perfecte bedrijfsfeest. Ook zaken waar jij wellicht nog niet aan hebt gedacht: catering toegespitst op mensen met intoleranties of geloofsovertuigingen, het regelen van geluidsbeheersing, het inschakelen van extra personeel om de parkeerstroom goed te beheren, vergunningen aanvragen en andere zaken. Met East Side ben jij er zeker van dat jouw bedrijfsfeest in Amsterdam tot in de puntjes wordt verzorgd.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Wat voor soort bedrijfsfeest ga jij in Amsterdam organiseren?

Een bedrijfsfeest is een evenement waarop je met je collega’s en werkgever(s) eens lekker los kunt gaan. Als je kiest voor een jubileumfeest dan heeft je evenement een speciale reden: je bedrijf bestaat een bijzonder aantal jaren. Dit mag absoluut gevierd worden. Je kunt ook kiezen om klanten, leveranciers, investeerders en andere stakeholders uit te nodigen en er met hen een feestje van te maken. East Side helpt je met het organiseren van het perfecte evenement. Zo kun jij tijdens het feestvieren ook een beetje reclame maken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een personeelsfeest. Hier hoeft geen speciale aanleiding voor te zijn. Je kunt samen met je collega’s en werkgever(s) genieten van een heerlijk verzorgd avond vol met muziek, dans, lekker eten en gezelligheid. Ook voor deze keuze is East Side jouw ideale partner in projectmanagement. Wanneer mogen wij voor jouw bedrijfsfeest Amsterdam bezoeken om je te helpen bij het organiseren?

 

East Side als projectmanagementpartner voor een helder overzicht

Een bedrijfsfeest in Amsterdam organiseren is leuk, maar kan ook veel tijd kosten om helemaal zelf aan te pakken. East Side wil je daar graag bij helpen. Bij ons vind je alles onder één dak. Hiermee bespaar je jezelf tientallen telefoontjes en e-mails naar verschillende bedrijven. Geen chaotische janboel, maar een duidelijk en concreet overzicht van het door ons samen opgestelde plan, de geplande uitwerking en de onderbouwde kosten van het bedrijfsfeest. Ideaal voor je eigen administratie, of als je het plan aan je leidinggevende voorleggen. East Side vindt het belangrijk dat jij altijd bij ons terecht kunt voor vragen of updates. We houden daarom de lijntjes kort en focussen op persoonlijk contact. Zo maken we van jouw bedrijfsevenement in Amsterdam ook daadwerkelijk jouw bedrijfsevenement. Van zaken als de catering tot het personeel en van verlichting tot en met de locatie: het bedrijfsfeest wordt naar jouw wens georganiseerd.

 

Samenwerken voor de best mogelijke kwaliteit

East Side weet als geen ander dat elk evenement uniek is en dat jij voor jouw bedrijfsfeest in Amsterdam alleen het beste van het beste wilt. En daarom gaan wij dat ook regelen. Dit doen we in samenwerking met een netwerk waarin gerenommeerde partners uit de evenementenwereld zitten. Door met hen samen te werken kunnen wij jou de allerhoogste kwaliteit in materiaal, middelen en service bieden. We bereiden je bedrijfsfeest tot in de puntjes voor en zorgen dat jij met je collega’s en werkgever(s) volop kunt gaan genieten tijdens deze speciale dag of avond. Desgewenst kunnen we ook regelen dat jouw evenement op beeld wordt vastgelegd. Zo kun je naderhand via foto’s en/of video’s terugkijken op een geslaagd bedrijfsfeest. Deze beelden kun je intern verspreiden maar ook inzetten op sociale media, je website of op andere kanalen. Zo krijgen jouw klanten een beetje meer feeling met je bedrijf. Wat je ook wilt doen en hoe je dat ook wilt aanpakken: East Side helpt jou en zal voor jouw bedrijfsfeest Amsterdam aandoen om alles tot in de puntjes voor te bereiden voor de grote dag.